loader
desenvolupament i disseny web
DESENVOLUPAMENT I DISSENY WEB
Ens especialitzem en el disseny de pàgines web adequades a les necessitats dels nostres clients, sense perdre de vista les últimes tecnologies de la indústria. Treballem amb PHP, MySQL, HTML5, CSS3, Javascript...
Podem treballar còmodament desenvolupant un CMS des del inici, o bé, adaptant qualsevol altre CMS desenvolupat (Wordpress, Joomla,etc.). Oferim també solucions clau en mà per a pàgines web dinàmiques.
Sigui per agregar la possibilitat de vendre productes en el seu lloc actual o desenvolupar un lloc des de l’inici, nosaltres l’oferirem una solució que canviarà el seu trànsit amb el canal de internet en clients finals.
Les estadístiques demostren l’increment de la navegació mitjançant dispositius mòbils, per aquest motiu, és molt important adequar la seva web a qualsevol dispositiu, nosaltres ens en farem càrrec.
MÀRQUETING ONLINE
Des de campanyes d’email màrqueting que arribin als seus clients, fins l’optimització per a motors de cerca(SEO), la possibilitat de promocionar els seus productes en les xarxes socials. Nosaltres et proveirem de totes les eines necessàries per aconseguir el teu èxit.
MÀRQUETING ONLINE
Transformem l’experiència de l’usuari perquè trobis fàcilment el que estàs buscant.
El SEO evoluciona constantment, per aquest motiu, fem servir les eines mes avançades, optimitzant així els resultats en els motors de cerca. Treballem per establir un pressupost de màrqueting raonable, dissenyar estratègies i tàctiques, per tal d’aconseguir els seus objectius empresarials. Preferim actuar en comptes de reaccionar, preferim avançar-nos als canvis d’Internet.
La Gestió de Pagament per Clic és una part fonamental de qualsevol campanya de SEO. El pagament per clic (PPC) és una tècnica de màrqueting sobre motors de cerca, que fa que quant més s’inverteix per clic, major sigui el rang dels resultats.
Les marques estan a la xarxa, en boca dels consumidors, tots els dies i a totes hores. Aquesta és la manera en que inspiren més confiança, fins i tot més que les pròpies pàgines principals de les empreses, i molt més que la publicitat tradicional. Existeix un vincle directe entre les converses a la xarxa i les vendes.

L’ajudem a construir relacions estables amb els consumidors, mitjançant converses obertes i actives.

• Creació, planificació i gestió de la comunitat.
• Disseny i desenvolupament d’activitats per la comunitat.

En aquesta web utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra Política de cookies X Tancar